Sovande barn

2008-10-16 / 12:54:56
Jag är helt förbluffad över hur bra det går med Albins "somna själv träning". Jag har precis lagt barnen och som vanligt var det inga problem med Oskar. Och det gick supersmidigt även med Albin! Han protesterade inte ens när jag lade ner honom i sängen, vilket han alltid har gjort innan. Nu har det gått 10 minuter och jag har inte hört ett pip!
Han sover som en liten ängel.

Pappas pojke

2008-10-16 / 12:09:13


Albin i dagens outfit: Byxor som Andreas hade när han var liten.

Mycket, mycket...

2008-10-15 / 11:35:37
Det är så mycket som har hänt sen sist. Egentligen har jag lite att skriva om allt, men jag orkar inte, så jag tar en liiiiten recap istället. Detta har hänt sen sist alltså:
Barnen har varit sjuka med höstblåsor. Jag har klippt mig. Andreas har varit på 40 årsfest och jag fick stanna hemma med nämnda sjuka barn. Datorn låste sig så vi fick lämna in den. När de väl var klara med datorn lämnade de ut fel. Jag var ute och åt med tjejerna i mammagruppen. Vi har (nästan) bivit klara med Albins rum och numera så sover han där inne. Albin har börjat somna själv på kvällarna och sover bättre på nätterna. Jag har jobbat hela helgen. Andreas kanske har fått jobb. Albin har tagit sina första steg.

Nu var det längesedan igen

2008-10-02 / 09:33:01

Jag har helt enkelt varken haft ork eller lust att blogga på ett tag. Luften gick liksom ur mig förra veckan och jag har nog inte repat mig riktigt än.

För det första fick jag provsvaren från läkaren. Tydligen är jag frisk som en nötkärna. Jag har tydligen bara "en svacka"... Visst är det jättebra på ett sätt, men samtidigt är jag ju fortfarande trött.
Sen fick vi reda på att företaget som Andreas och hans pappa har tagit jobb för har blivit tvungen att säga upp personal eftersom det helt enkelt inte finns några jobb. Och eftersom Andreas och Lennarts företag jobbar för detta företaget så blir de ju tvugna att gå samtidigt som de anställda. Så just nu ser det ut som Andreas kommer att bli tvungen att ligga ute från söndag kväll til torsdag kväll. Var vet vi inte. De har fortfarande inte hittat något säkert. Möjligtvis att det blir Norge. Just nu verkar det troligast.

Annars är väl det mesta som vanligt, tror jag...

Anna: *fniss* Jag höll just på att skriva detta när du skrev din kommentar!