Jaha...

2009-03-11 / 21:00:36
Det är konstigt... Det har hänt en hel del sedan jag sist skrev här, men samtidigt så känns det inte som att det har hänt någonting alls. Väldigt märkligt.

Nu har vi kommit in i någon sorts vardag. Men med mitt jobb är det ju svårt att få någon riktig rutin. Jag har aldrig haft ont av att jobba kvällar och helger innan, men nu känner jag att jag skulle vilja ha ett jobb med lite mer "normala" tider. Men vad skulle det vara för något? Det finns ju egentligen ingenting som jag är direkt kvalificerad för... *suck* Jaja. Det är väl bara att gilla läget. Jag har ju åtminstone ett jobb. Det ska man väl vara glad för i dagens läge.
Sen ska de ju göra en stor omorganisation på jobbet så de har sagt upp alla scheman. Kanske har jag tur och får ett som är lite bättre... Jag får ta och prata med Monica (som lägger schemat) och höra lite hur de kommer lägga upp det...

Annars är det mesta som vanligt. Oskar och Andreas har varit magsjuka, men nu är de bra. Än så länge har jag och Albin sluppit.
Stackars Oskar. Hans mage kapsejsade totalt efter magsjukan. Bajseriet slutade totalt att fungera. Nu har han jättesår. Han har inte kunnat vara på dagis och vi har knappt kunnat gå ut heller. Snacka om att han har varit uttråkad...

Hmmm... Nej. Nu ska jag titta på Grey's Anatomy!