Lista

2008-09-22 / 15:20:32
Saras uppmaning kommer här en kul lista....
(Tyvärr kan jag inte kan fylla i hela)



Ta fram din mobil och var ärlig.


HAR DU PUSSAT NUMMER 2?
*fniss* Andreas... Ja, måååååånga gånger. Varje dag!

VAD HAR DU FÖR RELATION MED NUMMER 9?
Åsa. Vi är med i samma mammagrupp.

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 12?
Elin L. Förmodligen 4:e Oktober på Andreas systers 40-årsfest

ÄR NUMMER 20 SÖT?
Ehh. Mammas arbetsplats... Fast hennes elever är väl söta, antar jag. Och mamma med såklart! :-*

VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK PÅ NR 28?
Min moster Marianne. Tja, det kommer jag inte ihåg. Första gången jag räffade henne var jag inte speciellt gammal...

HUR TRÄFFADE DU NUMMER 35?
Mormor. Ja, det säger väl sig lite själv?

GILLAR DU NUMMER 42?

Saldo/Fylla på. Hmmm... Att fylla på mobien är väl kanske inte något som jag gillar sådär överdrivet mycket....



Ja, där tog listan slut för min del....


Här är de övriga frågorna, som jag inte kund svara på;

HAR DU TRÄFFAT NUMMER 50 DEN SENASTE MÅNADEN?

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 55 NÄSTA GÅNG?


ÄR DU NÄRA VÄN MED NUMMER 60?

HAR DU GÅTT PÅ BIO MED NUMMER 64?

SKULLE DU KUNNA GÅ UT MED NUMMER 75?

VAD PRATAR DU & NUMMER 80 OFTAST OM?

Läkarbesök

2008-09-22 / 15:05:52

Efter en väldigt stressig morgon med lille herr "Jag vill inte", kom vi sena iväg till dagis. Efter vad som nog var den absolut snabbaste lämningen hittils kom jag precis i tid till läkarbesöket.
Väl där var det snabbt avklarat. Hon kunde inte se något direkt på rak arm som skulle vara orsaken till att jag är så trött. Det enda hon kunde se var att mina slemhinnor i ögonen var lite bleka.
Ett antal prover togs och jag får svaren i slutet av veckan förmodligen. Så nu är det bara att vänta...

Trött

2008-09-19 / 10:34:06
Blä. Jag är fortfarande trött. Men nu har jag beställt tid på Läjeskliniken iaf. Förhoppningsvis kan de komma på vad som felas (om det nu ÄR någonting)

Annars händer det väl inte speciellt mycket.
Albins rum börjar så sakterliga tömmas. Igår bar jag upp lite kassar med böcker och två lådor med diverse grejer på vinden. Det skulle jag nog inte gjort. Iaf skulle jag nog inte burit upp lådorna själv. Jag vred till armen på något sätt, så nu har jag ont i axeln också.

Idag har jag faktiskt lyckats få Oskar att gå utan blöja. Fast ett tag skulle han ha kalsonger på sig. Det gick inte så bra. Så nu får han gå utan någonting.

Kloka ord

2008-09-17 / 15:06:46
Igår kollade jag och Andreas på "Dödlig fångst" på Discovery. Det sitter vi bänkade framför varje tisdag, eftersom det är ett av de få program som i faktiskt gillar bägge två.
I vilket fall så sa en av krabbfiskarna någonting väldigt tänkvärt, som framför allt jag borde ta til mig;

"Att gnälla är som att gunga gungstol. Det ger dig något att göra, men du kommer ingen vart"

Bloggkoll

2008-09-16 / 15:12:07
För att hålla reda på de bloggar jag vill läsa har jag gått med i bloggkoll. Så passade jag på att registrera min blogg när jag ändå höll på.

Följ min blogg med bloggkoll

Snabbis

2008-09-16 / 13:25:15
Jag sätter mig här en liten snabbis.
Jag och Albin kom hem från mammagruppen för ungefär 45 minuter sedan. Vi har fått i oss lite mat och ska aldeles strax hämta Oskar på dagis. Stressigt idag...
Trött är jag också. Som vanligt. Men det gick faktiskt ganska bra på jobbet igår. Det var lungt. Skönt. Så jag fick faktiskt göra lite mer än att bara sitta i kassan. Köra vagnar, stå i självscanningen, hämta påsar och lite sånt. 
Enda problemet var väl att jag är en sådan mes att jag inte unde säga nej när de frågade om jag kunde jobba på onsdag också. Men, men. DTiden var ju bara från 16 till 20. Jag kunde komma så fort jag kunde, så antagligen blir det väl att jag är där vid 16.30 eller något. Andreas är ju hemma 5-10 över.

Det var trevigt på mammagruppen idag. Vi bestämde att vi skulle ut och äta bara mammorna nästa onsdag. Det blir nog riktigt kul. Vi har ju tom chaufför. En av mammorna är ju gravid, så hon kan ju ändå inte dricka någonting.

Oj! Vad tiden sprang iväg nu då! Jag måste ju hinna kissa och byta blöja på Albin innan Oskar ska hämtas...

Måndag igen

2008-09-15 / 09:43:15
Jaha... Då var denna helgen också slut. Usch! Tiden går aldeles för fort...
Jag fick städat igår iaf. Jag hann nästan hela huset. Det enda jag inte hann var att dammsuga vårt sovrum, hallen, köket och vardagsrummet. Men det sa Andreas att han kunde göra så jag skulle kunna ta en dusch innan svärfar kom. Tyvärr glömde han vårt sovrum.
Jag får väl försöka hinna med det idag. Så ska se om jag kan få torkat golven också. Annars har jag ett projekt till imorgon. Eller vänta nu. Jag har ju mammagrupp imorgon. Hmmm... Jaja. Det blir väl när det blir helt enkelt.

Annars så har det varit en stressig morgon. Oskar har nog fått något fel på öronen. Han lyssnade nämligen inte ett skvatt på vad jag sa åt honom. Han ville till dagis men han var helt uppslukad av att leka med sin Duplo helikopter. När jag fått på mig och Albin både skor och jacka sprang han fortfarande omkring i pyjamas. Till slut insåg han att det nog faktiskt var dags att åka och då blev han helt hysterisk för att han trodde att vi skulle åka utan honom. Till sist kom vi iaf iväg, om än lite sent.

Nu ska jag fixa lite i köket. sen ska jag se om jag och Abin kan vila en liten stund. Jag måste nog vila lite om det ska finnas en chans att jag ska vara lite pigg när jag jobbar ikväll. 
Denna veckan kommer bli lite annorlunda i planeringen eftersom Andreas och Lennart kommer hit och äter unch varje dag. Den ska vara klar PRICK halv ett.

Städdag

2008-09-14 / 10:18:40
Nu borde jag egentligen inte sitta här. Det är nämligen meningen att jag ska städa huset. Andreas har tagit med småbusarna och gått en långrunda med vagnen så jag ska kunna få vara i fred med städgrejerna.

Off I go!

Dagens Vill Ha

2008-09-13 / 17:44:39


Lunetta nattlampa

  • Nattlampa med inställbar ljusfärg
  • slår på när det blir mörkt
  • Vridbar 360 grader


Den här fina och smarta lilla lampan tar lite ström och slår bara på när det är mörkt i rummet.
Du bestämmer själv vilken färg ljuset ska ha eller om du vill ha omväxlande färger.
Fint nattljus för alla rum. Superpraktiskt för barnen!

Oskar skulle verkigen behöva en nattlampa. Just nu har vi spotlightsen i hans fönster tända på natten.
Finns hos SmartaSaker

Lugn lördag

2008-09-13 / 17:32:22
Idag har det varit riktigt lugnt och skönt.
Vi tog en tripp till Hajen och handlade bara. Det var väl kanske inte så lugnt direkt. Oskar sprang iväg hela tiden och skulle vara överallt utom just där vi var. Men det var ingen större fara.
Resten av dagen har vi bara pysslat lite här hemma. Andreas målar friggeboden och jag har just lagt in bilen på annons på www.lokus.se
Ikväll ska vi äta lite tacos och bara slappa. Riktigt mys ska vi ha. För det fick vi ju förresten inte i morse. Tydligen hade de semesterstängt på Bertilssons, så det blev inga frallor.

Lördagmorgon

2008-09-13 / 08:16:50
Ja, det är det ju just nu. Så Vi ska ha lördagsmorgonmys. Andreas och Oskar är just i detta nu och köper färska frallor på Bertilssons. Gottigt!
Synd bara att affären inte är öppen så de kunde köpt lite ost och mjölk också.

Dagens Vill Ha

2008-09-12 / 17:02:37
 

 

Sandybell är ju bara bäst! Och nu när Oskar också tycker att de är roliga är det riktigt trist att vi bara har avsnitt 1-6 på VHS.

49:- st hos WEBBHALLEN.com

Jaha

2008-09-12 / 08:05:12
Då sitter jag här igen och funderar på vad vi ska hitta på idag. Kanske vi kan ta promenaden idag istället? Här är ju faktiskt strålande väder. Bättre än igår.
Men jag tror jag ska avvakta lite och se hur det verkar vara med Oskars mage. Än så länge har det inte varit något, men vi har ju bara varit uppe i en timme än.

Ingen promenad

2008-09-11 / 15:41:56
Det blev ingen långpromenad idag på förmiddagen.
Oskar har nämligen haft en bajsdag idag. Och jag ville inte ta risken att han skulle börja klämma när vi var iväg och därmed vara tvungen att sitta med bajs i rumpan i en timme eller mer.
Vi var ute lite på baksidan istället.
Så åt vi lite lunch och gick och lade oss en stund allihop. Barnen blev pigga. Inte jag. Jag begriper inte. Jag sov en bra stund, men jag är lika trött nu som jag var innan jag sov. Irriterande.

Nu väntar vi på att Andreas ska komma hem.

Dagens Vill Ha

2008-09-11 / 12:43:20


EcoBalls tvättbollar. Används istället för tvättmedel och räcker upp till 1000 tvättar. Funkar det är det ju helt fantastiskt! Bra för både miljön och plånboken.
Finns hos SmartaSaker






Och Torkbollar för torktumlaren. Ska hjälpa maskinen att torka snabbare och sparar därmed energi.
Finns också hos SmartaSaker

Fortfarande idétorka

2008-09-11 / 09:12:19
Jag har fortfarande inte kommit på något kul att hitta på idag.
Öppna Förskolan försvann ur funderingana när barnen vaknade i morse. Albin är ganska Ok, men Oskar är snorig och hostig. Han skulle absolut inte ha några problem med att orka eller så. Men jag tycker inte det är rätt att gå dit och eventuellt smitta ner andra barn. Speciellt inte när jag vet att det brukar var 4-5 månaders bebisar där. Är vi förkylda kan vi gott stanna hemma.

Men frågan är ju vad vi ska hitta på idag nu då. Gå en långpromenad kanske. Passa på nu när vädret faktiskt ser ut att bli riktigt bra. Gå om där Andreas och Lennart (Farfar) är och jobbar kanske...


Anna: *fniss* Nej, det får vi väl inte tro... Jag har ju faktiskt spiral. Men det är klart, man vet ju aldrig. Det finns ju faktiskt "spiralbarn".

Funderingar

2008-09-10 / 15:56:49
Jag sitter här och funderar på vad jag och barnen ska hitta på i morgon.
Jag hade tänkt gå till Öppna Förskolan, men jag vet inte. Det brukar inte vara några barn i Oskars ålder där och det är ju framför allt för hans skull som vi går dit.
Vi kanske skulle tagit en tripp till biblioteket i stan. Han älskar ju akvariet som är där...

Suck! Jag har fullständig idétorka...

Dagens Vill Ha

2008-09-10 / 15:52:10



SodaStream Design

Grått

2008-09-10 / 09:32:20
Idag känns det verkligen som en sådan där dag när man bara vill sätta sig i soffan med en varm filt, en kopp varm choklad och en riktigt bra bok. Alternativt att lägga sig i sängen och dra täcket över huvudet igen.

Ute är det grått, grått, grått. Men det regnar åtminstone inte (än).
Jag är trött, trött, trött. Jag förstår inte vad det är med mig riktigt. Nu det sista har jag varit trött precis hela tiden. Jaja. Det är väl hösten kan jag tänka mig...

Dagens Vill Ha

2008-09-09 / 15:47:53


PC-spelet Spore från skaparen av Sims

Inget nytt under solen

2008-09-09 / 15:36:41
Ja, här rullar dagarna på som de brukar.
Jag jobbade igår kväll. Det börjar kännas som att jag kommit in i det nu. Det är skrämmande vad snabbt rutinen kom tillbaks. Jag tror att Andreas börjar få lite rutin på att natta barnen själv också. Det är bra. Det är og nyttigt för samtliga inblandade. Igår hade de varit hos farmor och farfar och ätit kvällsmat, så det blev nog inte riktigt som vanligt. Men vad spelar det för roll?
Oskar har varit på dagis igår och idag. Det märks att han verkligen älskar att vara där. Idag skulle han ha kram och puss och säga hejdå innan han ens fått av skor och regnbyxor. För två veckor sedan PUTTADE han ut mig. Sen är ju hämtningarna mindre roliga. Nu har de varit bättre än de var de första veckorna efter semestern. Då skrek och vrålade han och skulle absolut INTE gå hem. Den gången det tog längs tid tog det nog nästan 45 minuter att få ut honom ur byggnaden. Idag tog det kanske 20 minuter. Så det går ju framåt. Skönt att han gillar att vara där, i vilket fall.

Jobbat

2008-09-06 / 16:35:59
Natten var faktiskt inte så farlig. Det var lite svårt att somna pga Andreas snarkningar, men Oskar vaknade som tur var inte fler gånger. Det verkar faktiskt som att det kanske inte var öronen i alla fall. Hoppas att det inte är det. Min stackars lille plutt.
Det gick bra på jobbet också. Sitta i kassan i fyra timmar brukar ju inte vara några problem heller. Skönt att ha det avklarat.
Nu ska vi bara mysa och ta det lungt resten av eftermiddagen/kvällen. Det ska bli riktigt, riktigt skönt.

Sova?

2008-09-05 / 22:07:39
Ja, det lär nog inte bli så mycket sömn inatt är jag rädd.
Oskar har nog ont i öronen. Han vaknar en gång i kvarten, är ledsen och tar sig åt örat. Och Andreas har antagligen migrän. Eller åtminstone en jäkla huvudvärk. *suck*
Så nu ska jag gå och lägga mig. Jag ska ju jobba imorgon också.

Tips: Handla inte på Ica Kvantum i Varberg imorgon mellan 11-15. Varning för utmattad kassörska!

Trött

2008-09-05 / 12:40:17
Idag är jag helt slut. Jag har knappt sovit någonting i natt. Tror att jag somnade tidigast runt två. Sen vaknade jag ett par gånger. Dessutom bestämde sig tydligen barnen för att det var dags att gå upp vid halv sju. I vanliga fall vaknar de tidigast halv åtta.
Just nu sitter vi och äter lite lunch. Jag tror att jag ska passa på att sova en stund sen när barnen vilar.
Det ska jag definitivt göra!

Tydligen...

2008-09-04 / 12:10:40
Tydligen spelar jag ingen roll.
Tydligen är jag inte värd att väntas på.
Tydligen är mina åsikter inte värda någonting.
Tydligen är mina känslor inte något att bry sig om.
Tydligen är hela jag totalt värdelös.