Ny utmaning

2010-01-20 / 17:49:46
Idag fick jag mina böcker till distanskurserna i företagsekonomi som jag ska gå. Det är jättespännande och det känns skitkul att jag kan komma igång. (Jag vet, jag är dum i huvudet. ;) )

Annars har det varit en lång dag. Onsdagar och torsdagar är ganska sega. Historia, morgonsamling, psykologi och två timmar samhällskunskap B. Man är liiite trött i huvudet efter det.
Men jag och Mikaela hade lite terapisession efter så det lyfte upp hela dagen. Det är verkligen skönt att ha henne där. Vi tänker så lika i så mycket och har väldigt lika åsikter om så många saker. Det är en helt ny upplevelse för mig att faktiskt ha någon som jag i stort sett kan prata om vad som helst med och att den personen förstår precis vad jag menar. Kanske framförallt vad det gäller barnen...
Tänk att det skulle bli ett sådant lyckokast att börja skolan. Vilken tur att jag faktiskt vågade ta steget!

Nytt år, nya bloggningstag...

2010-01-18 / 22:09:43
Ja, jag har varit VÄLDIGT dålig på att blogga sedan jag började skolan. Konstigt egentligen att när väl mitt liv börjar bli åtminstone lite intressant slutar jag skriva om det... Fast å andra sidan så har jag betydligt mindre tid att formulera mina tankar nu för tiden.
Just för tillfället består de (tankarna alltså) i stort av vad jag ska välja för utbildning när jag är klar med att gå runt i den lilla bubblan som kallas för Katrinebergs Folkhögskola.
De utbildningar jag framför allt funderar på är;

En KY utbildning i IT-baserad redovisning
Energiekonom

Eller ekonom i
Göteborg eller
Halmstad

Gah! Jag håller på att bli galen! Andreas tycker att jag ska bli revisor. Nu har jag väl mer och mer börjat fundera i de banorna själv måste jag erkänna...
Men att det ska vara så svårt!!!