Skit också!

2008-12-07 / 11:23:30

Vi är sjuka! Blä! Mest jag, faktiskt. Jag jobbade igår trots att jag inte precis var på topp och i ärlighetens namn var det nog inget smart drag. Jag stannade hemma idag dock. Surt med pengarna (det är ju 100% OB idag), men samtidigt är det väl viktigast att jag blir frisk antar jag... 
Men Oskar är inte kry han heller. Hostar så att han kräks min lille stackare. Och bara slem allting.
Och nu börjar Andreas känna sig krasslig med. Garanterat att han kommer bli dålig lagom till fredag. Så vi inte kan åka. Skit, skit, SKIT!

Personlighetstest

2008-12-05 / 09:43:24
Jag gjorde ett personlighetstest just precis.
Men jag vet inte om resultatet stämde så bra... Eller jo... Det gjorde det nog kanske... Hihi

Avbyte

2008-12-04 / 21:13:58
Idag har jag och Andreas knappt setts. Vi har bara bytat av varandra här hemma. Så fort han kom hem från jobbet så stack jag iväg till jobbet. Sen när jag kom hem var det dags för honom att åka och spela. Jaja. Vi får väl ses i 10 minuter eller nåt innan det är dags att gå och lägga sig...

Det var Ok på jobbet idag. Alla tre timmarna... Fick stå i självscanningen i stort sett hela tiden. Bättre än att sitta still i kassan hela tiden.

Jag har blivit förkyld igen. Precis när den andra hemskeförkylningen gett med sig åker jag på en till *suck*. Hoppas bara det blir bättre tills nästa fredag.
Oskar är riktigt dålig. Han hostade precis så att han kräktes. Min stackars lille gubbeplutt...

Trötta barn

2008-12-04 / 12:32:51
Mina små skruttar är inte riktgt krya. Särskilt Oskar är krasslig.
Klockan 10.30 kom han till mig och sa att han var trött. "Vill nana..." Jaha. Albin var också trött och gnällig så jag tyckte faktiskt att de kunde få ta och vila lite. Trots att det var mitt på blanka förmiddagen. Jag passade också på att lägga mig en stund. Jag kunde inte somna, men det var riktigt skönt att vila lite. De ringde ifrån jobbet innan och undrade om jag kunde jobba en stund i eftermiddag/kväll så jag passade på att samla krafterna lite innan.

Nu har vi vaknat till liv igen. Och det är dags att göra lite lunch tror jag allt. Potatismos, stekt falukorv, majs, gurka, morötter och broccoli står det på menyn idag. Bäst att köra på säkra kort när barnen inte är så matpigga.

Funderingar

2008-12-03 / 10:25:49
Jag funderar på vad jag ska ge till Andreas i födelsedagspresent.
Han fyller 30 i januari och jag skulle vilja ge honom något bra och kul. Men jag kommer inte på någonting bra alls. Det enda jag kommer på har jag inte råd med.
Han gav ju mig en cykel i 25-års present och även om jag inte har råd att ge honom någonting lika dyrt så vill jag ju ändå ge honom någonting speciellt.
Men jag har alltså totalt hjärnsläpp...

Finns det någon annan som kanske har någon bra idé? Alla förslag mottages tacksamt.



Nu ska nog jag ta med mig Albin och åka in till stan för att köpa de sista julklapparna. Känns lite konstigt att det redan är klart, men samtidigt lite skönt. Visserligen gillar jag att köpa julklappar, men iom att vi ska åka iväg en vecka känns det slönt att slippa stressen sen när vi kommer hem. Fredagen den 19:e kommer vi hem och så ska jag jobba på lördagen och måndagkvällen. Sen är det inte så många dagar kvar att spela på. Det ska ju städas, pyntas och fixas hemma också...

Livstecken

2008-12-02 / 12:52:49
Ja, det har ju varit lite dåligt med sådana från mig på sista tiden.
Jag tror det här tråkvädret påverkar mig. Bara grått, grått och regn. Ingen snö fick vi heller när alla andra fick...
Men vi har åtminstone fått upp ljusstakar, stjärna och gardiner så lite ljus i mörkret har vi.

Annars händer det väl inte så mycket. Jag jobbar en del, men det är ju inte precis något spännande.
Jag tycker i ärlighetens namn att vi knappt hittar på någonting just för tillfället. Jag var på mammagrupp idag och alla hade såååå mycket de hade planerat i December. Vi har ingenting, nästan. Oskars julfest på dagis är nästa tisdag bara. Vi har tom i stort sett köpt alla julklappar.
Ja... Så ska vi ju åka på semester såklart. DET är ju visserligen ganska ordentliga planer.

LÄNGTAR