En sådan där dag...

2009-08-23 / 21:05:18

Idag har jag haft en ingentyckerommigjagärheltvärdelösochklararinteavnågonting dag.
Usch! Jag tror det är grejen med att börja skolan igen som drar fram det. Nu är det ju inte alls så att det på något sätt går att jämföra nu och då, men det är nog som sagt själva grejen.
Min grundkänsla är ju alltid att jag kanske inte riktigt är utanför (längre) men inte heller riktigt "med". Det faktum att jag i stort sett inte har några vänner gör att jag ständigt går omkring med kännslan att det måste vara något fel på mig. Vissa dagar kommer den känslan över mig som en stark våg.

Idag var en sådan dag...

Ont!

2009-08-22 / 12:21:35

Det här är egentligen lite pinsamt, för det bevisar hur fruktansvärt dålig fysik jag har, men... Jag har träningsvärk!
Efter att ha spelat BRÄNNBOLL!
Herregud!

Första dagen

2009-08-19 / 20:40:01

Så var första skoldagen avklarad. Fast om man riktigt kan kalla det skoldag vet jag inte. Tyckte mest att vi väntade.

Det började med samling i aulan klockan 10. Jag hade (för en gångs skull) kommit lite tidigt så jag började alltså dagen med att vänta. Så började det. Först var det lite allmän information. Vi fick ett schema på aktiviteterna nu den första veckan. Lärarna presenterade sig och så var det upprop för eleverna.
Efter det blev vi indelade i grupper. De elever som gått på skolan förra året fick visa oss nya runt. "Vår" gruppledare var... Hmmm... Knepig. Rundturen var relativt snabbt avklarad. Tur för mig eftersom jag varit korkad nog att ta mina nästan nya ballerinaskor. Skavsåren var inte långt borta...
Men eftersom det gått såpass snabbt så fick vi alltså vänta igen. På lunch denna gången. Efter cirkus en timme och en kvart var det äntligen dags att äta. Eftersom jag inte fått i mig någon frukost var jag ganska hungrig vid det laget.
Spagetthi och köttfärsås eller ris och kassler stod på menyn. Och det fanns ett väldigt bra salladsbord med massor av grejer att välja på. Gott var det!
Efter maten så, you guessed it!, fick vi vänta igen. Denna gången var det en timme. Vid ett så var det då dags för rektorn att hålla en liten kort info om själva skolan och ett litet välkomsttal. Sedan var det lite mer väntan (en halvtimme) och så var det fika med kaffe och tårta.

Inte precis någon ansträngande första dag...

I morgon ska vi bli indelade i mentorsgrupper och få våra scheman. På eftermiddagen ska vi åka till fästningen och titta på Ötzi.

Fina killar

2009-08-12 / 10:25:27


Busunge!

2009-08-12 / 10:16:02

En vecka kvar...

2009-08-12 / 10:08:12
Det känns helt mysko. Om bara en vecka så börjar jag skolan. Herregud vad fort allting har gått! Det var ju lksom inte ens meningen att jag skulle börja nu!

Och nu har jag nog hittat utbildningen jag vill gå efter också; IT-baserad redovisning. Inom det området jag vill och perfekt pendlingsavstånd. Så nu ska jag bara se om det går att läsa in Företagsekonomi A+B. Hoppas, hoppas! Jag hade ju inte valt till det när jag valde vilka ämnen jag ska läsa. De fanns nämligen inte med på listan, så jag håller tummarna att man kanske kan välja det som någon sorts eget val... Annars får jag väl ta och läsa en distanskurs eller något...

I vilket fall så ska det bli riktigt spännande!